elektriker

Anlita en pålitlig elektriker för dina elinstallationer i sydvästra Skåne

Elektriker i Limhamn, Malmö, Lund och Trelleborg med omnejd

Anlita en pålitlig elektriker för dina elinstallationer.

När det kommer till elinstallationer är det viktigt att anlita en pålitlig och erfaren elektriker som kan utföra arbetet på ett säkert och korrekt sätt. Spot Electronic är det företag du kan lita på när det gäller el, tele och säkerhetslösningar i sydvästra Skåne.

 

Spot Electronic har varit verksamma sedan 1998 och har sedan dess byggt upp lång erfarenhet och expertis inom elinstallationer. Vårt team består av åtta anställda med olika åldrar, vilket gör att vi kan erbjuda både erfarenhet och moderna lösningar när det kommer till dina elbehov.

 

Vi erbjuder ett brett sortiment av produkter och tjänster inom elinstallationer. Oavsett om du behöver hjälp med nyinstallationer, renoveringar eller reparationer, så kan våra elektriker hjälpa dig. Vi sätter alltid säkerheten i första rummet och arbetar enligt gällande regler och standarder för att säkerställa att arbetet utförs på ett säkert och korrekt sätt.

Begär en gratis offert

Därför ska du välja oss

Skräddarsydda lösningar

Vi förstår att varje privatperson och företag har unika behov när. Därför erbjuder Spot Electronic skräddarsydda lösningar oavsett vilken tjänst ni behöver hjälp med.

Erfaren personal

Sedan 1998 har vi kontinuerligt strävat efter att hålla våra löften. Vår pålitlighet är grundad i vår strävan efter att upprätthålla högkvalitativt arbete till konkurrenskraftiga priser. Vi sätter alltid våra kunders behov i främsta rummet.

Brett sortiment

Vi har allt från avancerad elutrustning till telekommunikationslösningar och säkerhetssystem. Detta innebär att du kan hitta alla dina behov under ett tak, vilket sparar både tid och resurser.

Spot Electronic

Ringugnsgatan 14B
Limhamn, Malmö 216 16

040-15 27 90

Låt oss berätta mer

Oavsett vad du har för fråga eller fundering - tveka inte på att höra av dig!