KOntakta oss

Spot Electronic

Ringugnsgatan 14B
216 16 Limhamn

 

Telefon: 040-15 27 90

E-post: spotelectronic@telia.com

Öppettider

Måndag 08:00 - 17:00

Tisdag 08:00 - 17:00

Onsdag 08:00 - 17:00

Torsdag 08:00 - 17:00

Fredag 08:00 - 17:00

Låt oss berätta mer

Oavsett vad du har för fråga eller fundering - tveka inte på att höra av dig!

Våra tjänster

Vi erbjuder professionella elinstallationer till bästa pris

Elinstallation & service

Vi utför olika typer av elinstallationer, både för privatpersoner och företag. Oavsett om det gäller nyinstallationer, renoveringar eller reparationer så kan du lita på oss för att få jobbet gjort på ett professionellt sätt.

Larm- & säkerhetsinstallation

Spot Electronic är ett företag specialiserat på elinstallationer och tjänster inom larm- och säkerhetsinstallationer. Med våra kompetenta elektriker kan du vara säker på att få en trygg och säker lösning som passar dina behov.

Data- & nätverksinstallationer

Oavsett om du behöver bygga upp ett stabilt och säkert kontorsnätverk eller installera en pålitlig Wi-Fi-lösning för din verksamhet, kan Spot Electronic erbjuda skräddarsydda lösningar som möter dina specifika behov.

Installation & service av teletekniska anläggningar

Ett effektivt telekommunikationssystem möjliggör smidig intern och extern kommunikation, vilket i sin tur kan öka produktiviteten och effektiviteten på arbetsplatsen. Vi förstår vikten av att ha pålitliga och välfungerande teletekniska anläggningar, och vi är dedikerade till att hjälpa våra kunder att uppnå detta.

Optisk fiberinstallation

Optisk fiberinstallation är en teknik som möjliggör snabb överföring av data över långa avstånd, vilket ger både privatpersoner och företag en framtidssäker lösning för deras kommunikationsbehov.

Spot Electronic är din pålitliga partner när det gäller optisk fiberinstallation.